Wat is Slechtebedrijven.nl?

Het is bizar hoe sommige bedrijven de regels aan de laars lappen en omdat ze groot zijn overal maar mee weg denken te kunnen komen. Heb je geen rechtsbijstandsverzekering dan kan je het schudden en zelfs al zou je die wel hebben, begin maar eens tegen het juridische leger van de slechte bedrijven.

Ik was er zelf helemaal klaar mee, kom ik een slecht bedrijf tegen dan is het mijn missie de wereld te waarschuwen tegen deze wanpraktijken. Ben je zelf ergens helemaal klaar mee en heb je aantoonbaar bewijs dat een bedrijf wel echt een slecht bedrijf is waar we de wereld voor moeten waarschuwen? Neem contact met mij op om het item toe te laten voegen.

Het klopt dat er op dit moment nog weinig mogelijk is op deze site, het is een prive initiatief waar nog weinig tijd en geld voor is. Als er veel behoefte is om meer slechte bedrijven aan het licht te brengen dan zal ik de site proberen verder uit te breiden. Hou voor nu dus ook rekening met mijn beperkte capaciteit om items bij te werken.

Ook slechte bedrijven kunnen mogelijk hun leven beteren, neem ook vooral contact op en toon aan dat de wanpraktijk(en) niet meer voorkomen, dan kunnen we die corrigeren.